Jouw huis
verkopen

De-Langstraat-Hofstede-makelaardij-1

Heb je verkoopplannen? Kun je hulp gebruiken van een ervaren verkoopmakelaar? Dan ben je voor een succesvolle verkoop bij Hofstede aan het juiste adres!

Bij het verkopen van je huis zijn er tal van zaken om rekening mee te houden. Het is belangrijk om je huis zo aantrekkelijk mogelijk op de Funda te presenteren, in combinatie met andere mediakanalen. Met ons enthousiaste en vlotte team beschikken we over veel kennis en meer dan 30 jaar ervaring. We zijn onderscheidend en innovatief. Met onze 7 kantoren bereiken we een grote en brede doelgroep. Samen met jou maken we het verkoop van jouw huis succesvol!

Doe nu de Hofstede
Haalbaarheidsscan

Ontdek de haalbaarheid van jouw woonwensen met onze Hofstede Haalbaarheidsscan!

Wat is mijn woning waard? Is het slim om mijn huis te isoleren? Wat kan ik besparen? Kopen of huren? Wat kan ik lenen? Kan ik een huis kopen? Levensloopbestendig wonen of nog even niet?

Maak gebruik van onze haalbaarheidsscan en stel al je vragen tijdens ons bezoek!

Haalbaarheidsscan-Hofstede-de-Langstraat
De-Langstraat-Hofstede-makelaardij-3

Je huis verkopen, met de kennis
en kunde van Hofstede

Zoek jij een makelaar in de Langstraat. Ben je klaar voor jouw volgende stap, wij ook! Samen gaan we op zoek naar de beste verkoopstrategie die past bij jou en jouw huis.

Woningen te koop

0

Woningen te koop

Cijfer op Funda

0

Cijfer op Funda

Weken verkooptijd

0

Weken verkooptijd

  • Hoge klanten beoordeling
  • 30 jaar ervaring
  • Korte lijntjes
  • Snelle doorlooptijden

De beste zichtbaarheid
voor jouw woning

De 1e indruk maak je maar één keer. Daarom is een optimale presentatie van je woning van groot belang. Wij werken samen met de beste woonfotografen voor de mooiste foto’s, video’s en 360 graden presentaties.

Niet alleen presentatie op Funda, een individuele woning website maar ook vermelding op diverse sociale media platforms en niet te vergeten de huis-aan-huis flyers bij jou in de straat. Zo kan niemand meer om jouw huis heen.

Presentatie van jouw woning

Soms is het verstandig een professionele interieuradviseur in te schakelen. Deze expert stemt handig af op de smaak en voorkeuren van de kopers van nu. Belangrijker nog; met slimme tips maken we jouw huis nog aantrekkelijker!

Funda en onze eigen website

In de eerste drie dagen dat je woning online staat, bekijken net zoveel bezoekers je woning als in de 3 maanden die daarop volgen (als je huis dan al niet verkocht is). Het is dus superbelangrijk dat jouw huis strategisch wordt gepresenteerd, met het juiste promotieplan. Natuurlijk kiezen we voor het meest uitgebreide presentatiepakket van Funda, want goed, beter, best!

Social media

Online marketing is dé manier om aan de hele wereld te laten weten dat jouw huis te koop staat. Wij zetten vol in op diverse sociale media platforms, zoals Facebook, Instagram, LinkedIn en YouTube. Het effect hiervan is voor ons duidelijk meetbaar.

Eigen webpagina

Naast een mooie brochure kunnen we ook een eigen website van jouw huis maken. Hiermee krijgt jouw woning nog meer aandacht bij mogelijke kopers.

Verkochte woningen

Bekijk onze succesvol verkochte woningen en lees wat klanten zeggen over onze service.

Van Heeswijkstraat 62

Fijn snel, eerlijk en transparant contact

Fijn snel, eerlijk en transparant contact. Voelde alsof we dit samen deden en we dus echt goed betrokken waren. Goede kennis van de markt. Ook veel geholpen met advies aankoop nieuwe woning. Maakt goed gebruik funda functies om de woning zichtbaar te maken.

Van Heeswijkstraat 62

Kaatsheuvel

Admiraliteitslaan 848

Een echte aanrader!!

Hofstede Makelaardij heeft ons bijgestaan in de aankoop van onze nieuwe woning en heeft in amper een maand tijd ons oude huis verkocht. Beide makelaars Roy en Nico hebben ons fantastisch geholpen en zijn vakmannen in hun gebied. Een echte aanrader!!

Admiraliteitslaan 848

's-Hertogenbosch

Monseigneur Volkerstraat 25

Warm, menselijk en oprecht.

Fijne mensen die deskundig en voortvarend hun beste beentje voorzetten. Altijd een stap verder denken én handelen waardoor ze zich onderscheiden in deze markt. Warm, menselijk en oprecht. Heel blij met de verkoop van mijn huis! Nico en achterban, bedankt voor alles!

Monseigneur Volkerstraat 25

Kaatsheuvel

Het Vaartje 74

Geweldige samenwerking

De samenwerking was geweldig, professioneel en persoonlijk tegelijkertijd. Met veel kennis van de markt, oog voor de potentie van het huis en oog voor ons als mens.

Het Vaartje 74

Waspik