Verduurzamen

Verduurzamen-Hofstede-de-Langstraat-2

Je bent verplicht om een energielabel te geven aan de koper als je gaat verkopen of verhuren. Daarnaast zijn woningzoekers steeds meer geïnteresseerd in het label omdat dit effect heeft op het hypotheekbedrag dat men maximaal kan lenen. Een energielabel laat zien hoe energiezuinig je woning is. Nieuwe bewoners krijgen zo inzicht in het energieverbruik. Het energielabel geeft ook meer inzicht in de mogelijkheden die er zijn om de woning te verduurzamen.

Heb je een energielabel nodig? Wij helpen je daar graag bij. Binnen tien werkdagen weet jij hoe duurzaam de woning is.

Onze energieprestatie-adviseur maakt een nauwkeurige berekening van het totale warmteverlies en energieverbruik van je woning. Waar mogelijk adviseren wij woningeigenaren om zelf kleine verbeteringen aan te brengen om het label te verbeteren. Vaak kunnen een paar kleine aanpassingen al een groot verschil maken.

Duurzaamheidsadvies-Hofstede-de-Langstraat-2

Duurzaamheidsadvies

Met een duurzaamheidsadvies geven we een duidelijk overzicht van de energie-bespaar-mogelijkheden van de woning. We geven niet alleen advies maar komen nadat de veranderingen zijn gerealiseerd nogmaals langs voor een nieuw energielabel. Met dit nieuwe label kun je in sommige gevallen een rentekorting krijgen op je hypotheek.

Bij een advies alleen hoeft het niet te blijven. Onze samenwerkingspartner kan de uitvoering van de maatregelen begeleiden en beschikt over een groot netwerk aan installateurs. Dat scheelt jou een hoop uitzoekwerk. Bovendien kan de verduurzaming op deze manier sneller plaatsvinden en zit jij straks in een comfortabele woning met een betaalbare energierekening.

Waarom kiezen voor
Hofstede Makelaardij

  • Snel label
  • Zorgvuldige inspectie
  • Handige tips voor een beter label
  • Vaste prijs
  • Beter label door nauwkeurige nameting
Charlotte en Marjon Hofstede Makelaardij Makelaar

Weetje!?

Met de huidige leennormen wordt je woning meer waard met een beter energielabel. Kopers geven meer geld uit aan een energiezuinige woning en kunnen daardoor meer geld lenen.